Mijn zus Maaike en ik bloggen allebei en hebben wel meer dingen gemeen, waaronder dezelfde achternaam. Zij heeft die verwerkt in de naam van haar blog ‘Bikker Blessings‘. Zelf schrijft ze daarover:

“Bikker Blessings is niet zomaar gekozen. Bikker is mijn achternaam maar als je het samen met blessings uitspreekt klinkt het als bigger blessings. Laat dat nou net de bedoeling zijn. ‘Grote zegeningen’. Waar je dankbaar voor bent, ondanks als het leven je soms knap in de weg zit. Er dingen gebeuren waar je totaal geen invloed op hebt. ………

…..Soms heb je een zetje nodig. Ligt het recht voor je neus maar zie je het niet. Soms kan dat bepaalde gesprek, het kaartje, een ontmoeting, een blog, kleine dingen een ‘Bikker Blessing(s)’ zijn.”

Geïnspireerd op haar blog heb ik deze Hand Lettering tekening met pen gemaakt. Heel fijn om te doen aan de keukentafel met een kop thee en fijne muziek. Tijdens het tekenen ben ik zo geconcentreerd bezig, dat ik totaal de tijd verlies en de thee koud laat worden. Als het af is voel ik me wel heel relaxed, voldaan en blij met het resultaat….A Bikker Blessing…