Druk, druk, druk

In drukke periodes, zoals de decembermaand, ben ik geneigd om zo bezig te zijn met regelen, dat ik soms gewoon vergeet om me uit te spreken. Vaak zie ik dan nog wel, dat iemand naar de kapper is geweest, een leuke jurk aan heeft, heerlijk heeft gekookt of me even m’n gang laat gaan omdat de ander me zo goed begrijpt, maar zeg ik dat dus niet. Jammer eigenlijk.

Even stilstaan

Ik daag ik je uit om je waardering voor de mensen in je omgeving uit te spreken en de complimentjes uit de free printable uit te delen. Even bewust stilstaan bij wat we voor elkaar betekenen. Leuk om te doen en ook leuk om te krijgen. Het levert gegarandeerd een glimlach op. Bij ons hangt het printje al op de keukendeur en de eerste complimenten zijn al uitgedeeld. Ook op het werk.

Doe je mee? 

  • Download en print FP Complimenten Kerst 2015.
  • Knip de lijntjes door, zodat je makkelijk een briefje af kunt scheuren en
  • Hang hem op op een opvallende plek bij je thuis, je werk, school of vereniging.
  • Scheur een strookje af en geef het aan je partner, collega, kind, meester, juf, broertje, zusje etc..

Vrolijk kerstfeest en have fun.

Heb je ook complimenten uitgedeeld? Ik vind het heel leuk als je het laat weten door een reactie achter te laten.

Groetjes Marian.

Designed by Freepik