Hallo, leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen.

Ik ben Marian Bikker, woon in Ermelo en ben getrouwd met Lucien. Samen zorgen we voor ons samengestelde gezin met zes kinderen. Daarnaast werk ik als trainer, adviseur en projectleider voor het Rijk.

De combinatie van ons gezin met het werk brengt veel gezelligheid en drukte met zich mee en vraagt veel aandacht van zowel Lucien als mijzelf. Het is goed te doen, maar het helpt mij om af en toe letterlijk afstand nemen en een moment alleen te zijn, om me weer op te kunnen laden.

Soms doe ik dan even helemaal niets, maar meestal ben iets aan het maken, zit te lezen, luister muziek of ga een half uurtje hardlopen.

Never-ending sabbatical

Eind 2014 was een drukke periode. Ik barstte van de ideeën, was met allemaal leuke dingen bezig, mocht samenwerken met bijzondere mensen, maar voelde me onrustig. Mijn diepste wens van dat moment was rust en ruimte om de ideeën concreet te kunnen maken.

Een never-ending sabbatical leek me wel wat…

Eigenlijk wil ik helemaal niet stoppen met mijn werk of afstand nemen van mijn gezin, maar zoek ik gewoon een manier om meer rust en balans te ervaren in mijn leven en mijn ideeën concreet uit te kunnen werken.

Alles wat je aandacht geeft groeit….

Dus waarom niet gewoon beginnen met de sabbatical als state-of-mind. Er was nog niemand anders op het idee gekomen om de domeinnaam te registreren en zo werd dit idee mijn realiteit en is neverendingsabbatical.nl geboren.

Leven in het hier en nu

Deze site helpt me om te leven in het hier en nu en in balans te blijven. Hoe? Door regelmatig te schrijven en zelfgemaakte foto’s te plaatsen.

Werken aan de site geeft me momenten voor mezelf en reflectie en helpt me de aandacht te houden bij de mensen en dingen die ik echt belangrijk vind in het leven. Het draagt daarmee bij aan mijn behoefte aan rust en balans en is meteen een creatieve uitlaatklep.

Creatieve uitlaatklep

De foto’s geven een mooi overzicht van indrukken, belevenissen, mooie momenten en dingen die ik alleen of samen met anderen heb gedaan of gemaakt. De beelden roepen bij mij fijne associaties op en hopelijk inspireren ze jou.

Inspiratiebronnen

Ik doe mijn best om zoveel mogelijk de gebruikte bronnen te vermelden.

Als je foto’s of teksten van mij wilt gebruiken, vind ik dat heel leuk. Vermeld dan wel mijn site neverendingsabbatical.nl als bron. Laat je me weten wat je er mee hebt gedaan? Ik ben erg benieuwd!

Groeten van Marian