In de kerstvakantie van 2014 ben ik begonnen met het haken van een deken van katoen. In zo’n deken  gaan heel wat bolletjes katoen zitten, dus ik heb een voorraadje aangeschaft.

Van alleen al de bollen katoen word ik blij en dan heb ik nog geen haaknaald aangeraakt. Dat komt door de vrolijke kleuren en hoe de katoen aanvoelt. Lekker zacht door de Aloë Vera die aan het materiaal is toegevoegd. Phildar Coton 3 is wel mijn favoriet op dit moment.

Er gaat heel veel tijd zitten in het haken van een deken. Maar ik heb geen haast. Meestal werk ik aan dit project tijdens het kijken naar een film of de TV.

Op die manier groeit de deken per tv moment een aantal centimeters. Het idee is dat de deken in de kerstvakantie van 2015 klaar is….

De foto is gemaakt op 15 april 2015. Ik zal regelmatig een nieuwe foto bij dit bericht plaatsen.

Crochet blanket Onderweg…februari 2015.